Boek een demonstratie bij jou op school!

Zelf de standen aanpassen

De ICT beheerder van je school of van de overkoepelende organisatie kan bepalen wie de standen van de knop in je klas mag aanpassen. Hiervoor maakt de beheerder een account. Als je voor de eerste keer in wilt loggen, vragen we je om een wachtwoord aan te maken. Zodra dit gelukt is, kun je inloggen.

Op je dashboard zie je een overzicht van de knop of knoppen die je mag beheren. Je ziet in welke stand de knop staat, wat de klas-code is en de status van de batterij. Klik op de knop die je wilt aanpassen.

Naam locatie

Standaard staat jouw myndr ingesteld met de naam Locatie met een nummer (Locatie 1). Deze kun je aanpassen door op het potloodje te klikken, de naam aan te passen en op opslaan te klikken. Door op opslaan te klikken bevestig je de wijziging.


Naam van de stand aanpassen

Onder de naam van je locatie zie je de vijf standen. Je kan, net als bij de locatie, de naam aanpassen door op het potloodje te klikken. De stand heeft ook een beschrijving die je aan te passen is. Klik op opslaan om de wijziging te bevestigen


Stand aanpassen

Per stand kun je zien welke categorieën wel of niet doorgelaten worden. De categorie met een groen achtergrond is in die stand beschikbaar. Door op een categorie te klikken zet je deze aan of uit. In dit voorbeeld worden bij stand 1 de educatieve categorieën uitgezet. Door op opslaan te klikken bevestig je de wijziging.


Gecombineerde categorie
Een aantal categorieën bestaat uit meerdere services. Deze herken je aan het pijltje dat achter de categorie staat. Binnen deze categorie kun je dus nog verfijnen. Zo heeft de categorie educatie meerdere subcategorieën. Deze zijn per stuk aan of uit zetten. Klik op opslaan om de wijziging te bevestigen.


Tot zover de uitleg over het aanpassen van de standen. Heb je nog vragen, stel ze gerust via chat, mail of pak de telefoon op een bel ons.

Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.