Boek een demonstratie bij jou op school!

Doe met de hele school de Offline-dag!

Durf jij het aan? Een dag zonder mobieltjes, laptops, tablets en digibord?!

We zijn steeds vaker online en dat biedt oneindig veel mogelijkheden. Maar wat we onderweg niet moeten vergeten is dat we wel balans moeten houden. Dat geldt eigenlijk voor alles. Voor gezond eten en van een taartje genieten. Voor actief bezig zijn en uitrusten. Voor online en offline. Ook op school zou je af en toe een dagje moeten digi-balansen.

Veel scholen hebben inmiddels een aantal vaste vakken die online vorm hebben gekregen. Vooral taal en rekenen worden online geoefend. Dan maakt een Offline-dag inbreuk op je lesprogramma. Hoe los je dat op? Door die dag met ons werkboek aan de slag te gaan! We hebben door Het Educatiebureau brede, actieve opdrachten voor je laten maken die in de plaats kunnen van de online methoden. Zodat alles toch door kan gaan, maar dan offline.

En toegegeven: het zal best ietsje anders dan anders zijn. Want hebben de leerlingen al eerder jullie schoolplein opgemeten? Of getest hoe een raket de lucht ingaat? Zelf een eigen film zonder digitale middelen gemaakt? Of heb je wel eens een taalronde over wifi gedaan?

Vul het formulier hieronder in en vraag meteen het werkboek aan, dan heb je genoeg inspiratie om een dag offline aan te gaan!

Mediamasters

Inclusief: opdrachten om thuis ook eens te kijken hoe dat nou zit met (of zonder ;) internet!

Werkboek
Offline-dag '22 - '23

Vraag hier het gratis werkboek “Dagje Uit” aan.
    Het werkboek is bedoeld voor de leerkracht, de opdrachten zijn als PDF te downloaden (de link hiervoor ontvang je bij het werkboek).